Opušteno Medium.ba
Ideje za poklon – originalne ideje za poklone

Ideje za poklon – originalne ideje za poklone

Biranje poklona može biti stresno, pogotovo što svaka osoba u vašem životu ima drugačiji ukus. Treba imati na umu šta voli, čime se bavi, šta joj se sviđa, i šta bi voljela dobiti a da to već nema. Pokloni za mamu, tatu, dečka, djevojku, prijatelja, brata, sestru, kolegu, pokloni za rođendan, Novu godinu, Valentinovo, Bajram, Božić, toliko različitih stvari na koje morate misliti. Da bi vam olakšali taj proces, donosimo vam neke ideje za poklone koje možete dati bilo kome i za svaku priliku.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’2262,1616,947,932,525,9675,9618,8864,8536,8433,7470,5687,5662,5640,5629,4901,4787,4770,4764,’ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


Sadržaj

Termos šolja za kafu ili čaj

Svako od nas ima svoj omiljeni topli napitak bez kojeg ne može. Za većinu je to kafa, nekome čaj, a nekome možda mlijeko. Uglavnom, kvalitetna termos šolja ili boca je poklon s kojim ne možete pogriješiti, posebno ako svaki dan idu na posao. A čak i ako ne idu, mogu je iskoristiti za dugu šetnju, putovanje u drugi grad, ili bilo koju situaciju kada izlaze iz kuće.

Električna četkica za zube

Četkicu za zube koriste apsolutno svi, i to je razlog zašto je ovo idealan poklon za bilo koju osobu u vašem životu. Električna četkica za zube izgleda poput obične, s tim da svojom energijom omogućava dubinsko, a opet nježno čišćenje za osjetljive zube.

Power bank

Power bank ili eksterni punjač za mobitel, je kutijica koju možete nositi sa sobom i puniti mobitel gdje god se nalazite. Napuniti ju možete svojim klasičnim punjačem za mobitel kod kuće, a koristiti kada god i gdje god to želite.

Rokovnik

Bez obzira koliko je moderna tehnologija zamijenila stare sveske i notese, dobar rokovnik je nešto čemu će se svako obradovati. Nebitno da li bio korišten za bilješke u školi, pisanje dnevnika, pravljenje poslovnih planova ili pisanje recepata, sa ovim poklonom sigurno ne možete pogriješiti.

Difuzeri za eterična ulja

Difuzeri su naprave koje služe kao ovlaživači zraka u zatvorenim prostorima, a ujedno i raspršuju eterična ulja u vidu maglice te doprinose lijepom mirisu u prostoriji, djeluju opuštajuće plus pomažu zdravlju alveola u plućima. Svaka kuća treba imati ovlaživač zraka, posebno zimi kada radi grijanje te se zrak isušuje. Pored njihove korisnosti, difuzeri su modernog i lijepog izgleda, te čine jako lijepu dekoraciju što ih čini idealnim za poklon.

Ručni sat

Sat kao poklon je čista klasika, a možete ga pokloniti bilo kome – mužu, supruzi, ocu, kolegi, pa čak i djetetu! Sve što je potrebno jeste da sat izaberete prema polu i uzrastu osobe kojoj kupujete.

loading...

To su samo neke od univerzalnih ideja za poklone. Treba napomenuti i to da svaki poklon možete uljepšati ako ga lijepo zapakujete i dodate čestitku sa ljubavlju i iskrenim željama.

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.