Opušteno Medium.ba
Poklon za Dan zaljubljenih (Valentinovo) – poklon za momka i djevojku

Poklon za Dan zaljubljenih (Valentinovo) – poklon za momka i djevojku

Kako se Valentinovo kao najromantičniji dan u godini razlikuju od ostalih dana, tako i poklon za njega treba biti romantičan i razlikovati se od ostalih poklona. Ako ste ostali bez ideje šta pokloniti Vašoj drugoj polovini ove godine, olakšat ćemo Vam potragu sa nekoliko odličnih prijedloga.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’9034,4901,1550,1183,1168,1122,1107,1050,964,932,883,801,407,’ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


Večera

Možda ćete pomisliti da je ovo svakodnevna stvar i ne može biti romantični poklon, ali varate se. Možete Vašeg partnera odvesti na neko posebno mjesto na koje ne idete često, poput skupog restorana, restorana na jezeru, u drugi grad i slično. Ili možete u stanu pripremiti večeru samo za vas dvoje, sa svijećama i tihom muzikom. Može li romantičnije od toga?

Putovanje

Još jedna romantična ideja jeste da iznajmite vikendicu i pobjegnete na par dana. To također može biti i neki hotel, banja ili wellness centar.

Donji veš

Dan Zaljubljenih je najbolji dan u godini za pokloniti donji veš. Crvena boja i čipka će ovaj poklon učiniti idealnim za nju, a neki zanimljiv print na boksericama za njega. Bez obzira ko poklanja, sigurni smo da ćete u ovom poklonu uživati oboje.

Crvene ruže

Lijep i romantičan poklon koji nikada neće izaći iz mode, a obradovat će mu se svaka žena. Uz njega možete dodati neku zaljubljenu porukicu ili čokoladu.

Par ljubavnih šolja

Bez obzira da li se natpis na njima uklapa, slika ili oblik. Poenta je da su to dvije šolje koje se uklapaju i čine cjelinu, baš poput vas dvoga.

loading...

Ukoliko ste kratko zajedno, poklon može biti neka sitnica poput srca sa natpisom, mede, bombonjere, privjeska za ključeve prigodnog oblika, vaše izrađene i uokvirene slike, i slično.

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.