Opušteno Medium.ba
Poklon za diplomski – najbolje ideje za poklon

Poklon za diplomski – najbolje ideje za poklon

Završetak fakulteta je važan trenutak u životu svakog mladog čovjeka, i obično se dešava samo jedanput. Nakon nekoliko dugih godina učenja i mučenja, student konačno dobija svoju diplomu i postaje akademski građanin. Kako biste mu uljepšali taj dan i pokazali da ste ponosni na njega, mi vam donosimo neke ideje za najbolji poklon dragoj osobi za diplomski.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’9034,4901,1550,1183,1168,1122,1107,1050,964,932,883,801,407,’ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


  1. Novac

Novac je vjerovatno najučestaliji poklon od bliskih osoba. Svakome će dobro doći malo dodatnog novca, posebno nakon nekoliko godina studentskog načina života. Iako je ideja dobra i ne traži da puno mozgate oko poklona, ipak je kratkog trajanja i neće ostati za cijeli život kao uspomena na taj trenutak.

2. Torba za laptop

Završetkom fakulteta mlada osoba započinje svoje poslovno putovanje. Kako je u današnje vrijeme laptop neophodan za svaki posao, kvalitetna torba može biti odlična ideja. Poklon možete učiniti originalnijim ako date na torbi ugravirati inicijale osobe koja je diplomirala.

3. Profesionalna kamera

Bez obzira da li u budućem poslu budu imali potrebu za fotografisanjem stvari, ili se odluče za vlastiti biznis u kojem će im trebati kamera, ili to pak bilo samo da zabilježe nove uzbudljive trenutke u životu – kamera je poklon kojem će se obradovati i koji će im služiti dugi niz godina.

4. Cvijeće

Ukoliko ženska osoba završava fakultet i pozvala vas je na odbranu diplomskog ili zabavu povodom toga – cvijeće je simboličan poklon. Uz buket naravno možete dodati još nešto, poput komada nakita, čokolade ili parfema.

5. Sat

Ručni sat je klasičan poklon skoro za svaku priliku, pa tako i za diplomiranje. Ovaj poklon može biti i simboličan, posebno za buduće advokate, bankare i ostale koji će raditi u kancelarijama i oblačiti poslovnu garderobu.

6. Nakit

Komad nakita od srebra, bijelog ili žutog zlata je poklon koji nikada ne izlazi iz mode. Bez obzira koliki vam je budžet za ovu priliku, uvijek možete naći dobar poklon u zlatari. Naušnice, narukvica, prsten, lančić, privjesak, ogrlica – šta god da izaberete trajat će cijeli život.

7. Metalna olovka sa natpisom

Hemijska olovka sa metalnim okvirom na koji možete ugravirati ime i prezime osobe kojoj poklanjate je još jedna super ideja, pogotovo ako je ta osoba budući učitelj ili profesor. Uz ovaj poklon ide i originalna kutija ili omot, kako bi sve izgledalo ljepše i elegantnije.

8. Košulja

loading...

Poklon sa kojim ne možete pogriješiti je i košulja, bez obzira da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi. Diplomiranje je zvaničan ulazak u svijet odraslih i poslovnih ljudi, a za tu priliku svakako treba košulja. Ukoliko vam to budžet dozvoljava, odaberite neku skuplju na koju će se uvijek moći oslonuti.

Navedene su samo neke ideje za koje mislimo da su vrijedne pomena i sa kojima nećete pogriješiti. Upakujete li ih sa velikom crvenom mašnom, izgledat će još ljepše i donijeti još više radosti slavljeniku.

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.