Opušteno Medium.ba
Poklon za djevojku – kreativne i originalne ideje za poklon za nju

Poklon za djevojku – kreativne i originalne ideje za poklon za nju

Sve što tvoja djevojka želi od tebe je tvoje vrijeme, ljubav i pažnja. Međutim, samo zato što nije s tobom zbog poklona ne znači da je ne trebaš obasipati njima kada god se ukaže prilika.

Naravno, tvoja djevojka ima sjajan ukus (ipak je izabrala TEBE), ali prije nego se počneš brinuti oko toga šta joj pokloniti, trebaš imati na umu da poklon ne mora biti skup. Cilj je pokazati da misliš na nju.

Klasični pokloni za djevojku sa kojima ne možete pogriješiti su čokolada, ruže, parfem, torbica, sat ili nešto drugo od nakita. Međutim, ako ste duže zajedno vjerovatno ste joj već poklonili sve to. Ili ako želite biti kreativni i odlučili ste se za nešto neobičniji poklon, mi vam donosimo neke ideje za sitnice koje će joj se sigurno dopasti.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’3525,1590,1288,511,3455,1616,1004,1132′ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


Čarape

Većina djevojaka VOLI čarape. Mislimo na one raznih dužina i boja, sa nekim simpatičnim printom. Čarape koje obuva samo kada je kući i kada želi da joj je udobno i toplo.

Njena najdraža hrana

Bez obzira da li je to njen najdraži slatkiš, kolač, grickalice ili čitavo jelo iz restorana – hranom ćete ju sigurno obradovati. Pored toga što je uvijek prava prilika za pokloniti nešto od navedenog, ovim pokazujete i da slušate dok priča i znate koja je njena najdraža čokoladica, sladoled, bombone ili šta god da voli.

Unikatan izlazak

Znamo da u našoj zemlji ima dosta manje prilika za raditi nešto zanimljivo kada ste vani sa djevojkom, ali ipak se potrudite da pronađete ono što ona voli. Kafić sa bilijarom, pikadom, kuglanje, planinarenje, časovi kuhanja, muzej, kino, zajednička vožnja biciklom. Činite vaše zajedničke izlaske uzbudljivim umjesto svaki put kafa u istom kafiću.

Knjiga

Od psihologije, filozofije, religije i historije do kulinarstva, misterije i romantike – kakva god su zanimanja vaše djevojke, možete joj pokloniti knjigu sa tom temom. Knjiga je zasigurno poklon koji će voljeti i koji će imati cijeli život kao uspomenu. Još ako dodate neku kul posvetu – pun pogodak!

Šminka

Nešto od šminke je sigurno sitnica koja će je iskreno obradovati i koju će jedva čekati da isproba. Izbor je veliki, a ukoliko se nikako ne razumijete u šminku, savjet možete potražiti od sestre ili mame.

Album sa zajedničkim fotografijama

Svakako jedna od najromantičnijih ideja za poklon. Izradite vaše zajedničke fotografije i poslažite ih u album po vremenskom redoslijedu, a možete dodati i neke simpatične opise slika.

Personalizovani poklon

Šolja, jastuk ili majica sa printom koji će se njoj svidjeti je svakako ideja vrijedna pomena. Bez obzira da li print bila vaša zajednička slika, stih iz njene najdraže pjesme, ili samo motiv iz serije koju voli, ova ideja će joj sigurno izazvati osmijeh na lice.

loading...

Kućna biljka

Biljke poput malih kaktusa ili aloe vere u simpatičnoj maloj saksiji su u zadnje vrijeme jako popularne, a ne zahtjevaju ni mnogo truda ni vremena. Ako, pak, Vaša djevojka voli da brine o kućnim biljkama i nije joj bitno kolika je veličina, izbor je neograničen. U svakom slučaju je ovo poklon koji će njen životni prostor učiniti živahnijim i koji će je uvijek podsjećati na Vas.

Ovo su samo neke od ideja za poklone koji nisu skupi i koji joj možete pokloniti i kad nije njen rođendan, Valentinovo ili Dan žena, tek da zna da mislite na nju.

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.