Opušteno Medium.ba
Poklon za godišnjicu braka – ideje za poklone

Poklon za godišnjicu braka – ideje za poklone

Znamo da ljubav koju osjećate jedno prema drugome nemoguće je pokazati fizičkim stvarima, ali će vam one kao mali znak pažnje sigurno uljepšati taj poseban dan. Ukoliko nemate ideju šta pokloniti Vašem partneru za godišnjicu braka, mi vam donosimo neke prijedloge.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’9034,4901,1550,1183,1168,1122,1107,1050,964,932,883,801,407,’ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


Sadržaj

Parfem

Najpopularniji poklon za godišnjicu braka jeste parfem. Budući da živite zajedno, sigurno znate koji je njihov najdraži parfem, ili koji bi voljeli imati a nikada nisu stigli kupiti. Godišnjica braka je odlična prilika da im ga Vi poklonite.

Pozorišna predstava

Doživljaji su mnogima bolji poklon od materijalnih stvari. Pozorište, kino ili koncert su prilika da izađete i odlično se provedete, pogotovo ako ste više godina u braku i klasične poklone poput parfema ste već ispucali.

Večera vani

Sada kada ste u braku sigurno rijeđe izlazite na večeru nego kada ste bili u vezi. Na vaš poseban dan ih izvedite na večeru u otmjeni restoran, a možete kupiti i košulju/haljinu koju će obući za tu priliku.

Putovanje

Odvedite ih na mjesto koje žele posjetiti. To ne mora biti neka egzotična lokacija, može i grad u vašoj blizini koji odavno žele vidjeti a nikada nisu našli vremena za to.

Kurs

Uplatite im kurs nekog jezika koji žele naučiti, i time ih potaknite da ispunjavaju svoje snove. Možete i zajedno ići na časove kako bi sve bilo zabavnije.

Nakit

Sa nakitom nikada ne možete pogriješiti, posebno kao poklon ženama. Godišnjica braka je odlična prilika za pokloniti komad nakita, a i trajat će vječno. U zavisnosti od budžeta, možete joj pokloniti sve od običnih srebrenih naušnica, do dijamantnog prstena.

loading...

Ono što im treba

Sada kada ste u braku i živite zajedno, znate šta je vašem partneru potrebno u tom trenutku. Možda im se stari novčanik već izlizao, omiljeni kajš pukao ili čizme iznosale, a oni se još uvijek drže za tu stvar dok zadnji konac ne pukne. Za godišnjicu braka ih možete iznenaditi i sa stvari koja im je najpotrebnija, i tako spojiti ugodno sa korisnim.

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.