Opušteno Medium.ba
Poklon za godišnjicu veze – najbolje ideje za poklon

Poklon za godišnjicu veze – najbolje ideje za poklon

Pokloni za godišnjicu veze ne trebaju biti skupi, posebno ako vam je prva godina zajedno. Nepisano pravilo kaže da za prvu godišnjicu pokloniti treba papir, drugu pamuk, treću kožu, četvrtu cvijeće, petu drvo, desetu godinu lim, dvadeset i petu srebro, a za pedesetu godinu poklon treba biti zlato.

Donosimo vam neke primjere za poklone koji su slatki i simpatični, a nisu skupi. Bez obzira ako imate novac i za skuplji poklon, možda osoba sa kojom ste u vezi nema, i neće se osjećati prijatno da vaš poklon bude skuplji od njenog.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’9034,4901,1550,1183,1168,1122,1107,1050,964,932,883,801,407,’ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


Jednodnevni izlet

Ako ste još mladi i ne vozite, možete otići u obližnji grad autobusom i zajedno ga istražiti kao pravi turisti. Na mobitelu možete napraviti dosta slatkih zajedničkih fotografija za uspomenu.

Piknik

Park ili livada uz rijeku u vašem gradu može poslužiti kao odlično mjesto za piknik. Ponesite dekicu, sendviče i grickalice, slušalice, neku društvenu igru ili loptu i cijeli dan provedite zajedno.

Igračka

Ovo je idealan poklon za prvu godišnjicu. Na primjer, momak djevojci može pokloniti velikog medu, ili ona njemu auto sa daljinskim upravljačem.

Kolaž od fotografija

I ovo je ideja za prvu godišnjicu. Izradite 12 fotografija, po jednu za svaki mjesec koji ste zajedno, i od njih napravite kolaž. Ispod svake fotografije možete napisati po jednu stvar koju volite na njemu/njoj.

Romantična večera

Možete otići na mjesto sa predivnim pogledom, odakle se vidi cijeli grad ili jezero. Ukoliko nema restoran na tom mjestu, večeru možete sami napraviti ili kupiti u restoranu i ponijeti.

Kutija sa čokoladicama

Ne postoji osoba koja ne voli i koju neće obradovati čokoladice. Uzmite papirnu kutiju i napunite je njihovim najdražim čokoladicama koje ćete lijepo složiti. U čokoladice možete ubaciti i nešto drugo,

Majica sa zanimljivim printom

Na majicu možete isprintati neki detalj vezan za vašu vezu, njihovu najdražu rečenicu ili print iz omiljene serije. Bitno je da imate na umu šta bi se njima svidjelo, i kakvu majicu bi nosili.

loading...

Naveli smo neke ideje za jednostavne poklone. Ukoliko vi u svojoj glavi imate mnogo luđu i skuplju stvar koju želite pokloniti, ne brinite, neke ideje treba ostaviti i za godišnjice koje će tek doći.

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.