Opušteno Medium.ba
Pokloni za momka – najbolje ideje za poklon za njega

Pokloni za momka – najbolje ideje za poklon za njega

Dvije stvari treba imati na umu kada kupujete poklon za momka. Prva stvar je koliko dugo ste u vezi, a druga stvar kakva su njegova interesovanja, zanimanja i hobiji.

Ako ste u vezi kraćoj od pola godine, poklon ne treba biti pretjerano skup nego kreativan. Dobar primjer je kutija puna čokoladica, plišana igračka, jastučić, šolja ili majica sa zanimljivim printom.

Ako ste u vezi duže od pola godine, to je već duga veza. Do sad ste ga vjerovatno upoznali dovoljno da znate kakav je njegov stil, šta mu se sviđa i šta bi volio dobiti.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’9034,4901,1550,1183,1168,1122,1107,1050,964,932,883,801,407,’ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


Momak koji voli sport

Većina muškaraca voli i prati bar jedan sport, a takvima možete pokloniti mnogo toga. Neke od ideja za poklon ovakvom momku jeste karta za utakmicu u vašoj blizini, boca za vodu, nova lopta, dukserica, a ako je vaš budžet veći i znate da se bavi biciklizmom, možete mu pokloniti i bicikl.

Momak koji voli muziku

Ako je vaš momak muzičar, svira neki instrument, pjeva, ili samo mnogo voli slušati muziku, dobar poklon za njega je bilo šta u obliku muzičkog instrumenta, mikrofona ili sa notama. Neki dobri primjeri za poklon njemu su i cd od njegove najdraže grupe, kvalitetne slušalice ili zvučnici, gramofon, a ako ga već ima možete mu pokloniti ploče.

Elegantan/poslovan muškarac

Ako su najbolje riječi koje opisuju vašeg momka elegantan tip koji voli klasiku, voli svoj posao i naporno radi, sa klasičnim poklonom ne možete pogriješiti. Dobar parfem, knjiga njegovog najdražeg autora, sat, novčanik, košulja ili kravata, su pokloni koji će oduševiti vašeg partnera.

Momak koji voli avanturu

Ruksak, karte za koncert, planinarenje, kampovanje, jednodnevno ili višednevno putovanje. A možete organizovati i “potragu za blagom” tako što ćete ostavljati upute na raznim lokacijama šaljući ga na slijedeću, a na kraju ga vi čekati sa pripremljenim piknikom u parku ili prirodi.

Kreativni poklon

Ukoliko vaš budžet nije posebno veliki taj mjesec, uvijek možete biti kreativni i sami izraditi poklon. Na papiriće napišite određeni broj razloga zašto ga volite i stavite u kutiju. Broj razloga može biti 100, ili broj mjeseci koliko ste zajedno, ili godina koliko ima ako je poklon za rođendan. Dobra ideja za poklon jeste i da mu sami izradite tortu ako ste vješti u kuhanju.

loading...

I za kraj zapamtite, nije bitno kolika je cijena poklona, već koliko ste ljubavi uložili u njega.

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.