Opušteno Medium.ba
Poklon za rođendan – najbolje i kreativne ideje za poklon

Poklon za rođendan – najbolje i kreativne ideje za poklon

Kupovanje poklona za rođendan može biti skoro zabavno kao i primanje! Rođendan je samo jednom u godini, i dragim ljudima ga treba čestitati na pravi način i sa pravim poklonom.

Ideje za rođendanski poklon trebaju biti individualne, izabrane na osnovu hobija, interesovanja, želja ili potreba osobe kojoj kupujemo poklon. Želite nešto kvalitetno, dugotrajno, da nije mnogo skupo i da se svidi osobi kojoj kupujete. Ne brinite, nije nemoguće. Pronašli smo nekoliko prijedloga kojima sigurno možete oduševiti bilo koga.

Pogledajte najbolje ideje i kupite proizvode direktno u našoj online trgovini BiH.


[wcepe_products ids=’2262,1616,947,932,525,9675,9618,8864,8536,8433,7470,5687,5662,5640,5629,4901,4787,4770,4764,’ columns=’2′ button=”Pogledaj detaljno”]


Tehnika

Ako želite poklon koji će trajati i biti koristan, nešto od tehnike je pravi izbor. Odoljeti joj ne mogu ni muškarci ni žene. Slušalice, zvučnik, pametni sat, eksterni hard disk, ideja ima u nedogled.

Vole spavanje? Poklonite im ovo

Zanimljiv poklon za spavalice može biti jastuk simpatičnog dizajna. Možete pokloniti jastuk u obliku hrane, šminke, ili sa natpisom, printom iz omiljene serije, igrice ili filma. Oblik pizze, donuta, ruža za usne, emoji-a, sa temom Game of Thrones, Star Wars, Fortnite, izbor je zaista veliki i za svakoga možete pronaći nešto.

Personalizujte obični poklon

Klasičan poklon poput knjige možete učiniti originalnim ako napišete zanimljivu posvetu. Ram za sliku možete personalizovati ako u njega ubacite zajedničku sliku, a od čokoladica možete napraviti zanimljivu poklon kutiju. Budite kreativni i mogućnosti su beskrajne.

Vole putovanja, iskustva i avanture? Ovo je poklon za njih

Osobi koja voli putovanja možete pokloniti mapu svijeta, uramljenu ili kao džepno izdanje. Ukoliko je vaš budžet manji, možete izraditi teglu-kasu sa prikladnim natpisom poput Travel Fund, For Adventures, ili sa imenima gradova koje želi posjetiti. Instant fotoaparat, simpatični aparat koji odmah printa fotografije, je pravi poklon bez obzira da li je osoba aktivna na društvenim mrežama ili ne. Dvije karte za koncert mogu biti odličan poklon ko god da je u pitanju.

Ideje za poklone mogu ići u nedogled. Bilo bi lijepo da svaki poklon prikladno upakujete i napišete odgovarajuću posvetu. I zapamtite, naljepši pokloni su oni od srca, darovani sa ljubavlju.

Kuhanje, pečenje i poslastice za gurmane

Naravno, najbolji poklon za sve gurmane zasigurno je živa kuharica. Najbolje bi bilo da personalizirate poklone koje dajete kuharima i kuharicama. Tako je jedna od ideja daska za rezanje u različitim oblicima, zanimljive kuhače ili pregače. Daske za rezanje odavat će poseban dojam ako ih ugravirate. Jedna od ideja koja se nama najviše svidjela je naljepnica za kuhinju po kojoj se može pisati, kako bi se svaki dan znalo što nas čeka na meniju.

loading...

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.